HEJ


FREDAG

Idag har jag pluggat på bibblan med Zara och Sara. Sen drog vi och Mippa till golden och käka. Blev en lugn kväll sen med plump och lite bilåkande.
Imorgon blir det jobb!


NYA NAGLAR

Drog till Älvsbyn idag med mamma, vi hälsa på mormor och vi fixa våra naglar hos min tremänning. Jävligt nöjd! Lite kul att jag tidigare fått höra här i Piteå att det var fel på mig då naglarna inte satt fast och jag tappa dom direkt. Men hos Ramona sitter dom hårt som satan. Redan fått känna det då jag kasta ner väskan på golvet och jag fastna med smycket i halsduken som var i. Det var smärta, men nog satt dom kvar :)

FÖRE- OCH EFTERBILD

Var med Zara, Sara och Maria ikväll. Dom färga mitt hår sen klipptes det av en bit. Har mer turkost irl:)

PLUGGGGGGGG

Tur jag har så snälla vänner som är okej med att jag har fullt upp med plugget. Imorgon ska kemin in, efter det kommer jag kunna ha ett liv igen. För ett litet tag iaf.
 

SANT


JAG, MARITA OCH VÅR RIKTIGT ALLVARLIGA SJUKDOM


MÅNDAG

Inte lämnat läggan en gång ihelgen.. Bara plugg. Hade en riktigt svår fysikuppgift som skulle in lördag innan 00:00. Blev glad då jag såg idag att jag blev godkänd! Idag har jag även haft matteprov. Nu ska jag se lite serier innan jag pluggar kemi.


NYÅR


HEJ

Minns som vanligt inte allt som jag har gjort. Julafton for jag till Zara på kvällen, festa med henne och ett gäng grabbar. Utgång på Kalles där vi mötte upp Marita. Riktigt rolig kväll!
Juldagen blev det utgång på after xmas,  var roligt det med.
Annars har jag varit med Sara, Zara och Mippa, klippt Saras hår och pluggat som en galning osv.
En kväll var Zara, Mippa och Matti förbi och vi spela ryktet går, fortfarande det bästa spelet som finns!!

Gode långt då jag plattar det haha. Blir mest troligt att klippa av lite och byta färg snart.
Zaras ritning av sockervadd......

RSS 2.0