....

Imorgon är det den dagen jag skjutit fram så länge. Zara och Sara kommer hit och hjälper mig fixa garderoben och rensa kläder. Kommer bli tungt för hjärtat.

Zara är alltid så trevlig då hon smygfotar mig.

NÄR FOLK INTE LITAR PÅ EN:):):):)

Som vanligt har jag mest pluggat. Hunnit se hockey, fixat naglar, varit på promenader, lunchat och pluggat på bibblan med Zara, hälsat på kattungarna hos Tessan och klippt henne, färgat håret mer blått, tvspelskväll med Sara, gymma igår osv. Sett Deadpool på bio, är ju världens Marvelnörd! Riktigt bra var den.


FREDAG

Igår kom Zara förbi mig, hon hjälpte mig städa läggan och ta bort julen (hemskt jag vet). Guldvärt! Klippte hennes lugg också.
På kvällen vad jag med Marita och Erica. Vi såg två filmer och jag klippte Erica. Trevlig dag :)

Snodde Marres bild;)

BÄSTA ZARA


ONSDAG

Idag har jag varit runt i hela Piteå med Zara. Fyndade en riktigt fin jacka för 50kr! Sen åt vi på max.


TWINS
MAD LOVE

Som vanligt pluggar jag för det mesta. Lördagkväll såg jag och Marita en skräckis, som vi sa då den var slut "Det var en jävligt bra film, synd bara att vi inte fatta den". Haha hopplösa..

Trevligt att man färga lite av håret och det blev grönt :) Kaos.

MARRE FIXAR<3

Var med Marita igår och hon fotade mig. Kände mig så lejd och obekväm haha. Känns så konstigt att se bilderna, man är ju van att ta selfies med en kass mobilkamera liksom. Men det var väldigt roligt, självklart valde vi den dagen det var sämst väder. Snö, kallt och blåst. Ni kan få se en bild där jag är väldigt glad. Gissar på att jag skratta åt mig själv ;)
 

FRÅN EMELIES FÖDELSEDAGSFEST


HEJ

I lördags efter jobbet såg jag skotercross med Zara. Annars har det inte hänt så mycket, pluggar för det mesta.
Var och åt på nodo med mamma idag och efter det for jag till Marita. Jag klippte henne och slängde in en typ av toning i håret. Hon fixade mina ögonbryn och fransar. Blir alltid såå nöjd!

Går verkligen runt med sånna ögonbryn jämt haha. Även fast jag tycker ögonbryn är typ det viktigaste så noppar jag aldrig då det gör så ont. Tur Marre fixar;) Har lite känslig hud, blir röd direkt. Tacka vettja smink!

RSS 2.0