<3

Är så lyckligt lottad att ha världens bästa vänner och familj som alltid stöttar mig med allt!


!
SÖNDAG

Bakiskäka med Marita på blå ängeln. Sen handla vi och for en sväng till kg och sa hej till Zara och Sara. Åt sen middag i hos föräldrarna och fick presenter från utlandet! 
Har bestämt lite saker som kommer hända i framtiden och det känns väldigt bra. Har även glömt att berätta att jag och familjen drar till New York 6:e april!


DDDDDANGEROUS

I veckan har jag jobbat, tränat osv. Drog till Bersika en dag efter jobbet och gick på långpromenad med brorsan. Hade svårt att hänga med då han är så lång haha.. Men vi höll bra tempo, sen åt vi grillat.
Fredagkväll spelade jag plump med Zara, Sara, Mippa och Ante.
Lördag festade jag med ett gäng brudar och det blev utgång på Olles.

Vi umgås nog för mycket då vi väljer matchande kläder ;)


SUCK

Idag är det inte en bra dag. Såklart så är det också flera olika saker som händer samtidigt haha suck. Hoppas mest av allt att Speedy blir bra iaf, hon har varit dålig nu ett tag.


HEJ

I veckan har jag börjat gymma igen, jobbat, ätit med mamma på pentryt, klippt pappa osv. 
I fredags hämtade brorsan mig efter jobbet och vi drog till Bersika och åt tacos. Skjutsade Zara och Sara till en fest och sen blev det gympass nr. 4 för veckan. Tränade med Marita och Emelie. Jag och Marita vart lite väl övertrötta efter ett tag haha.. Efter gymmet gick vi på en promenad med Annie.


FEST

Festade hos Maria igår med henne, Zara, Marita och Emelie. Hade en rolig kväll med utgång på Olearys. 


<3

Var med jennifer tidigare i veckan och fick äntligen klippa hennes hår haha. Glad att hon bor i Piteå igen så vi kommer kunna ses mer :-)

Tur jag fick ta bort en del ;-)

HEJ

Förra veckan blekte jag Maritas underhår så hennes färg blev jämnare. Varit med Sara, Zara och Maria. Beställt halloween outfit. Festat med Marita men vi sket i utgång och åt istället. Åkt båt med Zara och Maria.


EN AV DOM ABSOLUT BÄSTA


RSS 2.0