SÖNDAGSÅNGEST

Som vanligt minns jag inte vad jag gjort då jag inte bloggat på ett tag. Men igår var det Babyshower för Jennie! Var trevligt :) Sen hämta jag min halloweendräkt som Lena sytt klart åt mig. Jättenöjd, så himla snäll som ställde upp! Behövde sy om bodyn jag beställt lite och sy en kjol.
Idag kom Marita förbi, sen for vi till Sofia och satt där och surra lite. Sen handla vi och köpte mat från max!


ÄLSKAR DENNA


BÄSTA PAPPA


ONSDAG

Var på promenad med Marita en sväng idag sen åt jag på Olearys med pappa och brorsan. Riktigt trevligt, passande att Skellefteå spelade match också.


STUDENT

Idag var jag ledig från jobbet för att fara på studievägledning. Har velat studera nu ett tag och jag är så glad att jag tog tag i det. Och är så glad att alla stöttar mig så mycket! Var otroligt jobbigt att berätta för Alwan då han gjort så mycket för en, men även han är positiv till det. Intresset för att vara frisör finns inte riktigt kvar och jag har problem med ryggen och fötterna. Ska plugga på komvux nu, matte 3 & 4, fysik och kemi. Sen siktar jag in mig på ltu nästa höst. Kommer att jobba kvar på salongen ett tag men gå ner i tid, så kommer vara där en till två gånger i veckan. Är lite nervös men det känns så himla roligt! Tur att jag har lätt för matte iaf haha.. I slutet på november börjar kurserna.


BILDER



ROLIG KVÄLL IGÅR!


.


FÖRE OCH EFTER.

Tack Marita för att du stannade uppe så sent och hjälpte mig med borden och fönsterbrädan!! Vi spraya benen på borden guld sen hedde vi marmorplast på. Så stor skillnad! Och billigare än att köpa nytt:)

BÄSTA VI

Haha jag och Zara är vana att chatta varje dag och nästan hela dagarna, så när vi inte pratat på ett tag är jag van att mötas av detta då jag kollar telefonen.




HEJ

Detta med att blogga... Har varit med kompisar, färgat håret, varit i Luleå med mamma och pappa, Marita kommer förbi en liten stund med jämna mellanrum haha;) Sista jobbdagen imorgon innan helg, ska bli så skönt!


RSS 2.0