HELGEN

Lördag så fick jag äntligen sova ut efter allt för lite sömn under hela veckan. Gick på en promenad med Marita och Annie, senare på kvällen for vi till gymmet.
Idag gick vi på ännu en lång powerwalk. Sen hem och äta innan vi gick och handla. Senare på kvällen for vi till gymmet igen. Nu jäklar ska vi hålla igång!
Imorgon är det sista måndagen jag stiger upp för jobb.


FÖRÄNDRING

Dåliga bilder haha.. Men Emelie fick sig en förändring i håret idag!:) 

ÄLSKAR JULEN

Detta år är det guld i granen, haft olika varje år nu haha. Sprayen redo så katterna håller sig borta!

HEJ

Igår drog jag till Luleå med pappa. Köpte en ny dator, det behövdes då det bara är 2 veckor tills jag börjar skolan. Var förbi lite andra affärer också och avslutade med mat från donken.
På kvällen for jag till Zara och vi såg en skräckis. Sen ville vi göra lite bus så vi plockade upp Sara och tog hennes masker för att skrämma folk. Blev bara Mippa vi for förbi och skrämde men kul var det!


SÖNDAG

Bakiskäka med Zara och Sara, resten av kvällen blev det att ta de lugnt.


FEST

Lördagen var vi på pappas tidiga 50års fest. Tog med mig Zara och Sara och vi jobbade där, fick mat och gratis alkohol. Roligaste kvällen på länge!

Mamma
Pappa
Brorsan
Farmor och mormor. Haha farmor blev extra kort då jag hade 8cm platå.
Bästa fyllekäket!

SÅ SUGEN PÅ MÖRKT


HEJ

Helgen som var såg jag skräckis med Marita och även varit på promenad med henne. Lyckades bli sjuk nu i veckan så har legat hemma två dagar. Men idag har jag jobbat! Är även megasugen på att göra en stor förändring med håret, att det ska vara så svårt att bestämma sig..


MS MARVEL

Halloween firades på Degan sen blev det utgång på havsbadet. Bästa Alwan fixa backstage pass åt mig! Detta år var jag Ms. Marvel, min favorit av alla superhjältar.


RSS 2.0