SPÖKJAKT

Igår jobbade jag sen for jag till degan. Sara bjöd på käk sen på kvällen var vi med Marita och Mathilda. For förbi läskiga "spökhus". Var en sväng till måttsund men där hade dom låst så man inte tog sig in. Läskigaste huset hitta vi helt random på en väg, var sjukt obehagligt där inne.


BILDER FRÅN VECKAN


MMMMMMMMM

Alla som ska till Rhodos måste äta pizza på Fortuna. Bästa stället helt klart, älskar stenungsbakade pizzor. Och alltid skönt då någon från Sverige jobbar på restaurangen!


MÖHIPPA OCH SVENSEXA

Dagen innan jag for utomlands var det möhippa för Jennie. Var väldigt svårt att hålla det hemligt haha. Medan hon var på spa fixade vi lite saker i Jennie och Alwans hus. Sen for vi alla på glasblåsning och sen blev det lekar hos dom. Vi slog ihop med Alwans svensexa sen och lekarna fortsatte och god mat. Hade hur roligt som helst!


FÖRE OCH EFTER.

Mitt hår vart väldigt missfärgat utomlands och framför allt slitet.. Var tvungen klippa bort en hel del, nu saknas det bara lite färg. 

BLOGGAR SENARE


TORSDAG

Började packa inför utlandet och sen åt jag med pappa, brorsan och Emelie på thaigarden. På kvällen var jag med Zara och Sara. Jag klippte Zaras lugg och Saras hår, sen for vi till Coop en sväng och sen såg vi skräckfilm. Vi såg Demonic och jag gilla den verkligen!


MM

Gjorde det stora misstaget och visa mitt nya pass för Zara. Jag ser förjävlig ut, inte ens lik mig. Haha Fyfan..


GOODBYE

Måndag efter jobbet så klippte jag farmor och sen såg jag hockey.
Tisdag efter jobbet for jag med mamma till backen. Köpte en ny stor resväska och lite andra saker. Blev en promenad med Marita sen.
Idag blev det promenad igen, är helt slut. Varje dag på lunchen har jag gjort ärenden och har massvis med saker som ska göras innan jag far utomlands. Tur man är ledig imorgon :-)

Tröttttttt

"I LOVE YOU" IS NOT ENOUGH.


HEJ

I fredags var det första gången jag lyckades låsa ut mig från lägenheten haha.. Tur pappa kom till räddning!

Lördag efter jobbet gick jag på stan med en vän. Sen på kvällen var jag med Marita och Lisa. Bjöd dom på tacos sen såg vi film. Mysig kväll, har alltid kul med dessa brudar!


FREDAG

Jobb idag, gick ändå rätt bra fast jag har konstant huvudvärk från tanden. Fick sluta lite tidigare och har varit på promenad med bästa Marita ikväll. Vi har alltid så mycket att prata om så tiden bara rinner iväg! Blir tidig kväll då jag jobbar imorgon.


TORSDAG

Jobbade 09:00-11:00 sen for jag till tandläkaren. Fick en akuttid men det var ovärt. Hon sköljde bara rent vilket gjorde att det blev 100gr värre. Tur jag fick 600kr rabatt så det blev billigt iaf. Kunde inte sluta gråta efteråt pga. smärtan, tårarna bara rann. For hem ett tag och lugna ner mig och sminka om mig innan jag for tillbaka till jobbet haha. Inte lätt att jobba med så svullen käft och smärta.

Efter jobbet var jag med Zara och Maria.  Färgade Marias hår och såg hockey :-)


ÅÅÅH

Livet är inte roligt just nu. Haft sån tandvärk senaste dagarna, jävla visdomstand. Imorgon måste jag ringa tandläkaren så jag kan få det fixat innan jag far utomlands. Har ångest vill verkligen inte dra ut den.. 

Haha mina vänner använder denna mer än mig ;-) Dom gör mig alltid glad!

HEJ

Sovit ca. 10 timmar på två nätter så är ganska död. Tur jag är ledig tisdag denna vecka!
For till kåbban i lördags med ett gäng. Var ju typ år sedan jag festa med Sofia?? Haha känns som det.. Trevligt sällskap och alltid kul att träffa människor man aldrig träffat förut :-) Fattar dock inte varför man inte lyckades bli full, trots allt man drack.. Så det var synd. Sen på kvällen var alla så otroligt hungriga och vi var utan mat. Jag börja må dåligt och ville bara hem. Så Zara och Maria mata till kåbban och hämta mig. Bästa ni!! Så uppskattat att vakna i sin egna säng och framför allt äta ;-) Kom hem vid 05:00, sjukt snälla vänner man har som ställer upp så sent! Tyvärr fotade jag typ inget i kåbban..


MAN GÖR DE BÄSTA BESLUTEN I FYLLAN.

Ska snart göra mig klar, ska fara och bakiskäka med Zara och Maria. Sen hade jag tänkt hinna gymma och packa. Igår blev det bestämt att jag skulle följa till kåbban haha! Så himla kul. Så lördag efter jobbet far vi. Hoppas det är lika roligt som förra året!


21 GUNS

Igår blev det fest hos mig, var på tiden då jag bott här snart 2år och inte haft det än haha. Hade jättekul, blev utgång på Kalles sen. Förra året festa jag ju typ varje helg, lite skillnad från nu.. Tänkte ju vara nykter till Rhodos men det struntar jag nog i ;-)


HAHA.RSS 2.0