RHODOS 4LÖRDAGEN

Kommer ändå inte ihåg vad jag gjort tidigare i veckan så skippar det..
Igår jobbade jag och sen på kvällen var jag med Sara, Zara och Maria. Vi åkte cab, spela kubb, var förbi Marias nya lägga i kg och satt på hennes föräldrars båt utanför sjöbodan och lyssna på e-type. Efter det var vi ut en liten sväng med Ninja, bra kväll!


RHODOS 3


RHODOS 2


TORSDAG

Bloggandet går segt, men idag är jag ledig. Ska luncha med pappa sen köpa en ny telefon. Kommer bli en iPhone 6, älskar apples produkter!
 

BEBIS


MIDSOMMAR

Jag och Sara for till Anna och Anders stuga där b.la pappa och lite andra människor var. Vi åt lunch där, sjöng sånger och sköt med soft air gun (vilket jag ägde på). Var riktigt roligt, vilket väder vi hade! Sen hämta jag och Sara upp Marita och vi drog till bersika och grilla och såg film. Kvällen slutade hos Sara med serier. Bra dag, skönt att va nykter!


VECKAN SOM VARIT

I veckan har jag mest tagit det lugnt. Kollat på Marias lägga som hon hann bo i 2 veckor innan hon hitta en ny lägga och ska flytta haha. Så man var ju tvungen hälsa på innan flytten. Varit med Zara, fick helg redan i onsdags, varit med Sara, skjutsat Jennifer till sikfors och kollat in deras hus. Så himla fint dom har det! 


LITE RHODOS

Av alla miljoner svenskar på Rhodos träffa vi två finnar som vi var tvungen prata engelska med haha! Härliga tjejer som vi hängde lite me där borta.
Här var jag heeeelt jävla borta haha.

Jag suuuuuger ju på att blogga men lägger upp lite bilder eftersom från Rhodos... Lovar.

JAG OCH ZARA, SÅKLART


JURASSIC WORLD

Var på bio ikväll med Sara, Zara, Marita och Maria. Vi såg jurassic world, så himla bra film. Älskar dinosaurier så mycket!! Klart jag och Zara sitter och gråter på slutet. Tyrannosaurus Rex är min absoluta favorit.


BRÖLLOP

Igår var jag på Jennie och Alwans bröllop. Så glad för deras skull!


VÄRT INLÄGG

Kommer inte ihåg allt jag gjort i veckan.. Kanske man ska bli bättre på blogga. Har iaf fotat balen, varit på äventyr, ätit i bersika osvosv.


MÄNNISKOR :)


PARTY

Var fest hos Tessan igår sen utgång på terassen. 

Jag och Sofia är riktiga krigare och kom sist!
Vet inte riktigt vad jag och Zara gör..:)

HEJ

Söndag vakna jag på degan. Jag och Sara handla sen åt vi lax och såg skräckisar.
Måndag efter jobbet åt vi tacos och såg ännu en skräckis.
Igår, tisdag, for jag på cirkus med Jennie och Fanny. Vi fick gratisbiljetter på jobbet så det var värt det. For till degan sen igen och sov där.
Idag ska vi färga hår och handla lite saker. Älskar att va ledig onsdagar!


RSS 2.0