TISDAG

Idag har jag varit på promenad sen fick jag för mig att jag ville grilla så drog till Bersika och fixa mat åt familjen. Efter det for jag, Zara, Sara och Maria och åkte båt. Avslutade kvällen hos Zara där vi spela plump.

Brukade hata detta spel men nu då jag lärt mig mer så är de kul;)

HEJ

Då var Pdol över. Torsdagen var jag där med Zara. Sen hämta vi Sara och gick alla tre.
Fredag gick jag och Marita på en liten promenad sen åt vi på området. På kvällen började vi att dricka hos henne innan vi for till södra och drack på en flotte med några. Var riktigt kul! Var för det mesta på kittel sen.
Lördag drack jag med Zara och Maria på Marias föräldrars båt. Som alltid hade vi roligt! Sen var vi på kittel, åkte karusell och en sväng på Kalles.


PDOL

Igår var jag med Zara. Vi köpte alkohol och hon följde när jag färga håret hos Iness i jävre. Efter det åt vi på tre kronor och sen klippte jag henne. Hon fick sig en pannlugg, kul med förändring!

Idag har jag städat och Tessan, Emelie och Zara kom förbi. Klippte Tessan sen for jag och Zara till rusta. Sen gick vi på Pdol området med Maria. Känns konstigt att det är nu, blir bara festa två dagar iår. Känns bättre än förra året då jag mådde så illa efter 4dagars..

Sjuuuukt gott!

STOCKHOLMLUCKY ONESNYTT HÅR

Sjukt svårt att få en rättvis bild! Och långt hår har jag fått, även fast jag var tvungen klippa bort en bit. Inte vant mig än men det kommer väl. Har löshår i ljusare gråfärg så det blir kul!

AC/DC

Så himla tråkigt att vara hemma. Trivs så bra i Stockholm.. Har haft en riktigt bra helg med mycket shopping och AC/DC var så sjukt jävla bra! Vilken känsla!


BACK IN BLACK

På fredag får jag semester, lördag drar jag till Stockholm och på tisdag nästa vecka byter jag hårfärg. Längtar!


MMMMMMMMM


SÖNDAG

Idag fick jag äntligen sova ut länge! Var på bio ikväll med Marita, Erica, Erika och Linnea. Vi såg Magic Mike. Längesen vi alla umgicks så det var kul!

Hann bli väldigt pinsamt innan vi äntligen fick oss en bild haha.

HEJ

Fredag efter jobbet åt jag oxfilé inbakad i smördeg på Golden Dragon med pappa. Var några år sen jag åt där. Testa mitt nya smink efter det och sen drog jag och Zara till Luleå och var på hamnfestivalen. Sen körde vi lite bil i Piteå. Somna kring 04:00 och klev upp 09:00 för att jobba. Sov efter jobbet sen drog jag till Bersika och åt med pappa, brorsan och Emelie. Senare på kvällen var jag med Sara och såg film.


KÄR


ZARA ÄR ALLTID OROLIG ÖVER MIG


Och senare på kvällen:BÅTRESA

Helgen som var for jag på en liten båtresa med Sara och hennes föräldrar. Älskar att va på båten! Ätit god mat, grillat, spelat spel, bastat och såklart badat. Ingen båtresa utan bad i 16 grader "varmt" vatten.. Önskar att vi kunde vara ute med båten längre som förr då vi var några veckor, men nu jobbar man ju..


FÖRE OCH EFTER.

Igår färgade jag Emelies hår, satte in en mörkbrun färg ett litet tag. Sen klippte jag henne och satte i löshår. Älskar slingat löshår, blir så fint resultat! Längtar tills mitt hår blir fixat..

LYCKA KAN KÖPAS FÖR PENGAR


HÅRHÅRHÅR

Äntligen, efter så sjukt lång tid, har jag bestämt mig för vilken hårfärg jag vill ha! Varit blond i över 2 år, måste vara något rekord. Kommer bli en blandning av hur jag såg ut 2008 och 2012 ;-) Spännande, håller på att planera när det ska göras nu!

TISDAG

Var hos tandläkaren 10:00 idag. Efter det hämtade jag upp Zara, vi for till backen och sen stan. Fick ett samtal där att dom råkat ta dubbelt betalt hos tandläkaren och att jag var tvungen dit idag för att fixa det. Så då var det bara fara dit igen. Men dom visste inte hur man fixa det så vi satt där i 40min innan dom löste det.. När det var klart for vi till PMU och kollade men köpte inget. Sen for vi till Degan till Zaras föräldrar. Klippte hennes mamma och Maria kom dit. Då drog vi till Gul och Blå och testa vulkanpizzan. Värt att testa men kommer nog inte köpa den igen. Blev en  sväng förbi rusta och sen for vi till Marias lägga. Då kom Sara och jag blekte hennes hår. Hämtade pappa på kappa sen så skjutsa han hem mig och då gick jag på promenad med Marita. Lååång dag, ska in i duschen och sova direkt.

Blekte först mellanpartierna länge där det var rött sen ett tag i topparna. Lämnade botten, blir så fult då det blir gult.. Vart jättefint irl, vi ska bara he en färg i botten så får hon ha så ett tag. Sara passar så jäkla bra i orange hår och det vart så fint då det blir lite ombre. Men inte är de lätt att få det jämnt med så mycket olika färger i håret.. Så en färg i botten så det blir mer jämnt behövs. Sen ska hon bli blondare med tiden. 

RSS 2.0