HEJ

Onsdag efter jobbet gymmade jag. Torsdag efter jobbet kom Zara och Maria förbi ett tag. Mycket trevligt! Fredag efter jobbet fastnade jag i min ljudbok i fyra timmar, haha. Sen gymmade jag med Marita. Är så glad att mina knän är bättre så jag kan springa lite. Blir mycket kondition nu på springbandet!

Ful..

STORYTEL

Min nya favoritapp. Hatar ju att läsa, inget tålamod för det. Men det finns böcker jag tycker om, så nu kan ja lyssna på dom igen. Älskar Johns böcker, typ dom enda ja läst. Appen kostar 169kr per månad.

RHODOS!

I tisdags efter jobbet åt jag med Jennie och Alwan på Lavian för att fira Alwans skoterkörkort! Sen for jag till Sofia och vi kollade på resor. Nu har vi bokat en till Rhodos i maj, längtar så mycket! Vi kommer ha så himla kul.


RAGE AND LOVE

Har inte mått bra idag på förmiddagen, trodde jag skulle få feber men som tur var gick det över. Nu ska jag sova, fick nästan ingen sömn natten som var, drömde så konstiga drömmar.
Imorgon ska jag och Sofia kolla på resor!!


TOKIO HOTEL

Igår vart det fest med Sofia och Marita. Vi har alltid så himla roligt haha! Och jävligt fulla var vi. Efter krogen åt vi på Max och när jag skulle gå hem mötte jag min granne så vi gick till mig och fortsatte dricka. Dåligt val! När jag skulle sova så mådde jag så dåligt så gick och spydde. Sen prata jag och Zara i telefon i en halvtimma innan hon var tvungen lägga på för att gå och spy. Herregud vad vi inte kan hantera alkohol. Märks att vi är vänner. Idag sov jag länge och har inte gjort ett skit.


BEST MISTAKE


FREDAG.

Idag var jag ledig. Sov ut länge och tog det bara lugnt. Var förbi rawi en sväng, ska leta ny lägenhet nu. Ikväll blev det bio med Zara, Marita och Sophie. Vi såg Woman in black 2, helt okej men inte läskig. Nu ska jag sova, jobbar imorgon sen är det utgång på kvällen! Haft två nyktra helger nu, känns konstigt haha.


HAHA!

Gillar att vi vet hur sega vi är så planerar efter det. Mina föräldrar har gjort så någongång, sagt en tidigare tid för att dom vet att jag aldrig är i tid. Illa att vi själva gör så nu..


TORSDAG.

Lunchade med Alwan på Nodo, alltid lika gott! Efter jobbet for jag med Sofia på bio, vi såg 50 shades of grey. Helt okej var den. Har inte läst böckerna och kommer nog aldrig göra det. Haha klarar inte av att sitta stilla och läsa en bok. Förstår inte riktigt varför alla är så galna över filmen heller..


ONSDAG.

Kissen steliriserades, pappa fick lämna och hämta henne då jag var tvungen jobba. Lunchade med han på thaigarden och på kvällen mös jag bara med katterna.


ZARA FICK SE EN GAMMAL BILD PÅ MIG.


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTA BILLIE JOE.


MÅNDAG

Bara tagit det lugnt efter jobbet. Denna vecka är jag ledig fredag, skönt! Jobbar dock lördag så blir ingen långhelg.


RYKTET GÅR, TAGET FRÅN MARITAS BLOGG.

Tänk sen då jag skulle rita förstoppad..

Som sagt, kan varken rita elr skriva fint haha.
Tänk Zara som blev besviken då jag inte kunde Göta kanal...

SÖNDAG

Gjorde inte så mycket, tog det mest lugnt. Var förbi flera affärer på backen, köpte b.la. nya tavlor, ny dörrmatta osv.

Före och efter. Satte upp det lite snabbt, inte tagit bort plasten på tavlorna ens haha.

LÖRDAG

Åt middag med Zara och Marita på Lavian. Sen blev det en sväng till borgfors och hälsa på Maria och Johan. Låna världens roligaste spel av dom, "ryktet går". Efter det for vi förbi ica och handla fika sen var vi hos mig och spela. Blev både skratt och tårar. Jag och Zara ritar som krattor haha, men ändå brukar vi förstå varandra. Är väl för att vi båda suger. När Marita for körde jag och Zara bil ett tag.
 


FREDAG

Sluta 18:00 som vanligt och for direkt till bersika. Åt grillat hos föräldrarna, sjuukt gott! Sen var jag hos Sofia ett tag. Blev att nattgymma med Marita, körde ändå på rätt hårt. När vi gymmat klart blir vi alltid så sjukt oseriösa, jag blir så övertrött, spc. då jag jobbat. Så då blir det rätt mycket foton..
Senaste veckorna har jag fått problem med knäna igen så har inte kunnat springa vilket suger. Men nu gör jag knäövningar varje dag och köpt nytt knäskydd så nu ska det förhoppningsvis bli bättre. Ju mer jag tränar desto mer skador får jag, så har det alltid varit.
 
Haha så i slutet gjorde vi lejda frisyrer, vid 02:00 sa vi nä fan nu måste vi gå hem. Lite roar små.

HD

Orkar inte blogga, skriver kanske imorgon!!
DU ÄR SÅ LÄTTLÄST


SNART HELG


HAHA VAD GOOGLAR FOLK PÅ
Haha dom enda jag känner som var lite roliga ;-) 

NATTI

Äntligen dags att sova. Onsdagar är i vanliga fall min lediga dag men jobbar imorgon. Som tur är slutar jag redan 13:00! :-)


WELLA

Idag efter jobbet for jag med Jennie, Alwan och Iness till Challenge. Där var det hårvisning med Wella. Väldigt intressant! Dom berätta mycket om deras produkter och man fick en rejäl goodiebag. Såå nöjd! Sen for jag med Jennie och Alwan på Max och åt. Var välbehövt, hade inte ätit på 9timmar..


NÖRD

Såhär ser det alltid ut innan jag ska sova. Spelar spel på ipaden och en könsmogen katt som verkligen inte kan låta mig vara. Om en vecka ska hon steliriseras, äntligen!


MÅNDAGEN

Igår efter jobbet hämtade pappa mig. Vi åt på pentryt och handla. Sen for vi till mig och städa. Har haft stopp i ena diskhon i ca. två månader haha, aldrig orkat ta tag i det. Men nu fixa bästa pappa det! Tur att folk alltid kommer och styr upp mitt liv, jag är ju hopplös. Jag klippte även pappa.


SÖNDAG

Idag har jag varit med Sara hela dagen. Vi har sett film och serier. Nu blir det sova så jag orkar med jobbveckan!

Mitt hår mår så bra då jag slutat platta det och inte har hårförlängning!

LÖRDAG

Idag har jag jobbat och sen kom Sara förbi. Såklart när det är storm får vi för oss att skotta min balkong och även skotta fram våra cyklar som stod begravda.. Sofia kom sen och vi såg film. Även Emelie hann förbi en snabbis, trevligt! :-) Inatt ska Sara sova här, känns bra då det blåser så mycket ute!


BRA RÅD


Veterinären har nu döpt om båda mina katter, Speddi och Smilla är deras nya namn.

MORGONMYS

Äntligen vaknar jag av mig själv tidigt, man hinner göra så mycket mer. Vaknade innan 10:00. Idag ska jag städa och ta det lugnt, är lite förkyld och vill inte göra det värre.


KUL MED FÄRG


VI ÄR FRÅN FINLAND.

Hade sjukt kul igår! Vi fira Lisa som fyllde år och gick ut på challenge där det var fullmoonparty. Är så glad att jag äntligen blivit så less löshår och kommer köra utan nu. Trivs ändå bra i kort!


RSS 2.0