DET ÄR SÅ KUL ATT UMGÅS MED MIN BROR


PLUGGHÄSTAR

 Har inte så gult hår..

FINA KUSIN


HEJ

Söndagkväll for jag med föräldrarna till kusinen och fira henne som nyss fyllt år. Sen gymma jag med Marita.
Måndagkväll for jag med familjen till farmor och farfar för att fira farmor. Sen for jag, pappa och brorsan på bio och såg Star Wars. Riktigt bra var den!
Igår gick jag på stan med Zara, käka och handla julklappar. På kvällen gymma jag med Marita igen.


HELGEN

I fredags var jag på bibblan och plugga med Zara och Sara. På kvällen var jag med Marita och Erica.
Lördag jobbade jag sen blev det fest hos Lisa som snart åker till Italien ett halvår!


KUL

Pluggar mest om dagarna och gymmar.


TATUERING

Igår tatuerade jag mig på No Remorse, sen blev det göra matlådor och plugg resten av kvällen.
Idag har jag haft skola som vanligt, nu blir det vila lite innan jag sätter igång med tvätt och plugg. Ikväll blir det gym!

Blir en fin klump då färgen är lite överallt haha:)

HELGEN

Fredag for jag förbi Zara och även Emelie och Lisa kom dit. Jag var nykter då jag jobbade lördagen. Efter jobbet åt jag på max med Alwan sen for jag och Marita till Tessan och kollade på kattungarna. Så himla söta! Sen gymma vi och såg skräckis.
Söndag for jag med Sara och handla på backen, sen åt vi hos hennes föräldrar och var där under kvällen.


LITE ÄNDRINGAR

Igår var det verkligen inte min dag! Lyckades halka två gånger påväg till skolan, har ont lite överallt..
Idag har jag fixat så att jag förlänger mina kurser med 5 veckor, finns inte en chans att jag hinner med allt annars. Det är så sjukt mycket att göra och jag har ju svåra ämnen, hade bara 15 veckor från början. Sitter nästan hela dagarna med böckerna.
Det gör dock att jag inte kan söka till universitet till hösten, eller iaf inte till det jag vill, då matte 4 och fysik 2 blir försent. Men det gör inget, då kanske jag hinner leva livet lite innan jag sätter mig några år vid skolbänken:) Detta känns riktigt bra!


ZARA HAR FÅTT SIG EN FÖRÄNDRING


MARITAS FÖDELSEDAGSFEST


AJJAHBLÖÖÖ

Har sjukt mycket plugg att göra så förvänta er inte så mycket inlägg..
Helgen som var fyllde Marita år men då hon ska ha sin fest till helgen så bowla vi. Red i söndags med Emelie och Lisa, sen blev det middag i Bersika och handla med brorsan.
Igår var det första skoldagen, var klar vid 11 och då hämta Oskar mig. Vi for till backen sen en sväng på stan. Sen hem och plugga, fara och köpa ett skrivbord, somna ett tag och sen blev det en promenad med Marita.
Valt att vara på skolan 08:15-11:20 och räkna matte måndag till torsdag. När jag sluta idag hämta pappa mig och vi käka på Thaigarden med hans kompisar. Sen hem och plugga innan vi (pappa) satte ihop skrivbordet. Ska fortsätta plugga nu, gör repetitioner av matte 1 och 2 efter skolan och räknar matte 3c på skolan. Inte ens börjat med fysiken och kemin men det gör jag till veckan. Måste komma in i matten då jag har en inlämning och repetitionsprov om mindre än två veckor, sen prov i "vanliga" matten om en månad.

Klart man vinner!

RSS 2.0