TISDAG

Efter jobbet hämtade Jennie upp mig och jag åt grillat hos henne och Alwan med några andra. Riktigt gott! Sen for jag och Marita till Sofia. Hon fyller år imorgon så vi blev bjudna på fika idag, vi har tur vi;) Kom hem för ett tag sen och är sjukt trött och mätt efter allt gott jag ätit idag.


SÖNDAG

Det enda vettiga jag har gjort idag är att gå på promenad med Marita och handla. Imorgon är det jobb igen!


UTGÅNG

Blev fest hos Marita med härliga brudar igår. Utgång på Kalles, hade en rolig kväll :-)DARK PARADISE

Tisdagkväll blev det promenad med Marita.
Idag efter jobbet åt jag på takterrassen med mamma och brorsan. Sen for jag hem och klippte farmor. Blev en promenad med Marita igen och nu ska jag hoppa in i duschen sen sooova.


MÅNDAG

Var ledig men tog mig upp i tid ändå. Cykla till bergsviken för att fara på massage på S.T.a.R. Sen cykla ja hem. Var så dålig i ryggen att jag ska dit på fredag igen för att verkligen få bort alla knutar, sen kommer jag vara där en gång i månaden. Åt med pappa och brorsan på Thaigarden och köpte mjukglass. Klippte pappa sen.


SÖNDAG

Idag har jag varit sjukt bakis, värsta på länge. Tog mig ut på en promenad med Marita i solen ändå, härligt med frisk luft. Blir en lugn kväll nu med serier.


FEST.

Festa igår med fina brudar hos Marita. Hade riktigt kul, blev utgång på Statt sen! 


LOPPIS

I lördags for jag på loppis med Marita och Erica. Fyndade ett par hörlurar.


GRATTIS BÄSTA ZARA!

Igår drog jag till Bersika efter jobbet och åt hos föräldrarna. Blev en promenad med Marita sen.
Idag efter jobbet åt jag med Zara, Sara och Maria på Golden Dragon. Firade Zaras födelsedag! Blev en lugn kväll hos Zara sen med kortspel.


WINGS

Började jobba igen förra veckan och det blev måndag till lördag. Ovant då man är van att ha någon ledig dag. Blev en lugn helg, lördagkväll gick jag och Marita på en promenad, sen en sväng på hemmakväll. Perfekt då båda var så trötta efter jobb.
Igår tisdag, åt jag med mamma på nodo efter jobbet. Klippte henne sen.
Idag gick jag på en promenad då jag slutat jobba. Sen kom Zara och Maria förbi. Klippte Maria och fixade till Zaras lugg.
Skulle egentligen jobbat 6 dagar denna vecka också men fick ledigt lördag. Är även ledig måndag till veckan, skönt med långhelg!

Insåg först nu vad mycket färg jag tappat..

BLOGGAR NÅGON DAG FRAMÖVER
FLASHLIGHT


RSS 2.0