HELT SLUT I SKALLEN

Har nog aldrig varit så trött på jobbet som idag, orkade knappt lyfta armarna. Passar inte så bra då det är stressigt.
Har mycket att se framemot känns det som! Halloween nu ihelgen, på onsdag far jag med Zara och Sara till Luleå för shopping och det är inte länge kvar tills jag tatuerar mig!
Dags att stänga av hjärnan nu så jag orkar morgondagen..


HEJ

Igår efter jobbet for jag och Sara på lite uppdrag. Lämnade b.la. mina katter i hennes lägenhet då dom byter fönster i min. Sen var vi hos hennes föräldrar på degan, spela tv-spel och sov där.
Idag har vi lite saker att göra igen. Ska fara förbi läggan och se hur långt dom har hunnit först.


MÄNNISKOR..


JAG OCH ZARA ÄR GODA VÄNNER


SÅATT


SÖNDAG

Igår var det födelsedagsfest för Linnea sen utgång på Challenge. Hade en bra kväll! Nu ska jag beställa hem lite kläder.
 

HAHA

Haha denna bild stämmer så bra in på oss, om man det det som nutid istället för då vi gick i skolan ;-) 1, Zara. 2, Sofia. 3, Jag. 4, Sara.

JAJAAA

Igår tvättade jag mellan 12:00-20;00 haha, det behövdes. Städade hela läggan, ställde undan en hel del grejer i förrådet, rensa garderoben osv. Tog hela dagen, var helt slut i kroppen sen. Det må va en liten lägenhet men nog fanns det mycket att göra.. Idag efter jobbet hämtade pappa upp mig och vi åt på Ängeln. Sen klippte jag honom. Var tänkt att jag skulle fixa farmors hår också men hon blev sjuk.

SÅ BLÅÖGD

Måndag och jag är så sliten. Skönt att jag är ledig onsdag i veckan! Ska sova nuuuuu.


VÄRLDENS SNÄLLASTE

Jennie och Alwan kom hem från New york förra veckan och jag fick dessa saker från victoria's secret! Så himla snälla!!!!! 

LÖRDAG.

Lördag kom jag hem på eftermiddan och for sen och käka med Zara på Lavian. Vi har hunnit vara lite överallt efter det och kört bil. For förbi Sara där jag hjälpte henne med matten. Haha var nog bara jag som tyckte det var kul. Sen åkte vi lite taxi med Maria också. Bra kväll!
 

LIFE IN COLOR

Tog bussen med Marita till Umeå, när vi kom fram mötte Linnea upp oss och vi for hem till henne och Joel. Vi gjorde oss klara och började dricka. Några andra kom också dit och vi köpte två familjepizzor, gott! Sen for vi till Life in color och fyfan vilken upplevelse! Bland det roligaste jag varit på och jag var med så sjukt härliga personer. Man var helt genomblöt av färg och alla såg förjävliga ut haha ;-) Var ganska så kallt sen när man skulle ta sig hem, blev att duscha direkt för att få bort all färg. Det var så roligt när vi skulle dra, för alla bara stod och klädde av sig som att det var helt normalt. Inte var det många som var blyga inte!
Sov ca. 5 timmar innan det var dags att kliva upp för att ta bussen till centrum, som vi missade pga. Marita. Haha hon glömde sina nycklar i läggan.. Så vi tog en annan buss, käka, sen bussen hem till Piteå. Tack alla för en sjukt bra helg och tack Marita för att du är så grym! Sen var det även kul att jag hitta 400kr på marken på life in color ;-)
 

VILKEN HELG!!

Berättar om helgen imorgon, nu behöver jag många timmars sömn efter att ha sovit extremt lite senaste dagarna.


HADEEEE

Min blogg suger just nu.. Längtar tills på fredag då jag och Marita tar bussen till Umeå. Kommer bli en grym helg! Men nu har jag ingen lust att blogga.


LÖRDAG

Ändå bra kväll igår, käk på Adana med ett gäng då challenge stängde sen for vi till Sofia på efterfest. Söndagar brukar vi alltid prata om vad som hände kvällen innan, vi är typ aldrig med varandra då vi är ute haha! FREDAG

Igår gick jag på promenad med Marita, mycket trevligt!
Idag efter jobbet kom Sofia och Zara. Vi har hunnit fara iväg till några affärer sen såg vi idol. Klippte även Zaras lugg. Nu åker vi bil runt i stan sen blir det sova och tagga jobb.


SAKNAR DETTA!


Enda anledningen som får mig att längta till vintern!! 

BRA ONSDAG

Pappa hämta mig efter jobbet och vi käka på thaigarden. Sen handla han åt mig, tacktack! 


RSS 2.0