STÖR MIG PÅ VISSA MÄNNISKOR.

Igår efter jobbet gick jag på en powerwalk och nu ska jag göra samma sak. Haft två stressiga dagar så har ont i hela kroppen, men ändå rätt skönt att röra på sig. Sen ska jag laga gomiddag och se lost. Har föresten fått löneförhöjning med nån tusenlapp, så har passat på att beställa lite kläder :-)) Nööjd!
 

HEHE.

Är inte så bra på att skriva va ja gör. Sara sov hos mig fredag och var kvar när ja kom hem från jobbet i lördags. Vi tog det mest lugnt :-) Sen på kvällen kom Jesper och vi såg film och bara myste. Idag sov vi ut länge sen har vi gått på en promenad och jag klippte han. Min fina:-) Han drog för ett tag sen och nu ser jag på Lost och myser med tända ljus och julmust:-)

WE PICK UP THE PIECES THAT ARE LEFT OF US TO FIND.

We're moving on and on and on and face the day And we're growing strong and not afraid of what's in our way.
Now they think we're lost and they think we're gone but we're gonna prove they are all wrong.
We're moving on and on and on and seize the day.

PIECES.


HAHA GAMLA INLÄGG.

Kan ha varit världens sämsta elev och kommer ihåg så väl att vår gamla svenskalärare Lena hata mig en period, läs bara va hon sa på tredje bilden.

 Bra tjej som svarar att råttor är utrotningshotade:-)))

TORSDAG.

Då var det torsdag, hatar att det känns som fredag. Har två jobbdagar kvar eftersom jag ska jobba lördag också, skönt med extra pengar! Var med Jesper igår och tidigt uppstigning idag, så ska ta det lugnt framför lite serier nu och även följa hockeyn. Är på sådär löjligt bra humör idag!

FULAST I VÄRLDEN.

Är hemma och är sjukt uttråkad så går igenom min blogg, haha. 
 

YOU'RE THE ONLY ONE FOR ME.
MÅNDAG

Idag är inte livet så life. Migrän och illamående har min morgon bestått av, ligger hemma och ser American Horror Story nu. Huvudet är lite bättre så försöker sitta uppe istället för att sova. Mamma och pappa var förbi med lite saker för ett tag sen, enda nackdelen med att bo själv är att ingen tar hand om en när man är sjuk... Tur ja har min kisse!


LIVET ÄR LIFE.

Bra söndag, vakna tidigt och städa läggan. Njöt av vädret! Myser i Luleå nu med Jesper och ikväll har vi sett innebandy med ett gäng.

ANYTHING BUT ORDINARY.
OPS
RAGE AND LOVEAFTER ALL THIS TIME, I'M STILL INTO YOU.


TORSDAG.

Hade en braaa kväll igår med Jesper och idag känner jag mig allmänt glad så det är inte jobbigt alls att jobba. Hejhej.


LÄNGTAR TILL IMORGON.

Onsdagar är alltid bäst, slutar tidigare och far till Luleå. Älskar också att massa serier har börjat om nu på hösten, the walking dead, supernatural och amercian horror story gör allt så mkt bättre!
 
 

HEHE


MÅNDAG

Hade gjort nästan vad som helst för att få fortsätta sova imorse, men det var bara stiga upp tidigt och ta bussen till Piteå. Är så trött idag så har bara en myskväll för mig själv, exakt det jag behöver nu. 


DÖD.

Igår for jag till stallet med Emelie. Blev en ridtur i skogen och jag red fina Blanche som är min favorit! Det är den hästen jag ridit mest så har bäst självförtroende med henne, känns kul när man fortfarande försöker så bort rädslan ;-) När jag kom hem så lagade jag och Sara godmat och tog det bara lugnt. Älskar att vi båda har våra cpryck så vi kan ha roligt utan att göra nå speciellt! Hon sov här och idag ska jag till Luleå och vara med min fina :-) Längesen jag hade en sån här träningsvärk efter ridningen, har ont överallt!


MYS.

Speedy flytta in hos mig för en vecka sen, världens mysigaste kisse.


FREDAG.

Är med Jesper ikväll och vi är lika efterblivna som alltid. Ska tvinga han att se Jurassic Park nu tror ja :-))

VACKRASTE.

Älskar att ja alltid rådfrågar Sara om hjälp innan jag ska göra något. Är det något jag undrar över eller inte vet så hör jag alltid av mig till henne, bra att ha en smart vän ibland ;-)

VILL HA SOMMAR IGEN

 

SMILE FOR ALL THEM HATERS.

 

MÅNDAG.

Igår for jag till Jesper, var gode nöjd över att få bakiskäka på donken! Idag var det jobbigare än någonsin att stiga upp, tur jag körde bil till Luleå så jag kunde sova längre. Haft fullt upp på jobbet och nu tvättar jag. Ska handla om ett tag och efter det ska jag dö.
 

GRÄVER GULD I USA.

 

SUPA OCH SLÅSS.FÖRE- OCH EFTERBILD.

Gjorde Emelies hår lite längre och tjockare idag!


VILKEN KÄNSLA!
I MISS HER.

Brorsan och Emelie var förbi för ett tag sen och jag klippte brorsan så han ser lite normal ut igen. Väntar på att mamma ska hämta upp mig så ska jag hämta bil som jag kan ha imorgon. Efter det blir det gymmet och ska nog städa och göra lite andra saker. Är så trött efter denna jobbvecka och har ont i skallen så blir nog en rätt så tidig kväll. Imorgon är det full fart som gäller!
ÅNGEST!

Det här la jag upp i början av november för att visa vad träningen har gett. Ett par shorts jag knappt fick på mig förr som satt för tajt hade blivit alldeles för stora. Gymmade 4-5gr i veckan här och åt bättre. Nu ska jag fan börja om med samma, imorgon efter att jag klippt brorsan blir det gymmet! Har jag klarat det förut kan jag göra det igen.
 
 
Den här bilden är det 4kg skillnad på, kunde inte knäppa igen byxorna förut men efter att ha tränat hårt ett tag så nådde jag mitt mål. VARFÖR VAR JAG SÅ DUKTIG DÅ:
 
 

NU JÄVLAR.

Vet ett hål i örat som jag vill ha sen ska jag pierca Smiley igen! 
 

LESS

Har så mycket saker jag måste ta tag i, blö. Idag har Sara och Zara varit förbi efter jobbet, hann även köpa ett bra schampo och balsam nu när det är tjejkväll och extrapris. Jag klippte deras luggar sen har vi bara tagit det lugnt. 
 
Min söta kisse...

CLEAN.

Fick denna av min chef för ett tag sen!:-)


TISDAG

Går runt i myskläder, lyssnar på musik, städar och lejdar mig. Imorgon far jag till Luleå, ska bli skönt att få träna då! Dags att börja komma igång med det igen :-) Och äntligen har pitebo slagit på elementen!! Inte längre bara 17 grader här, weei! Och mamma och pappa var förbi med mitt duntäcke, fyfan va jag ska njuta.


RSS 2.0