FYFAN.

Vilken jävla ångest, ville stanna ännu längre!!!! Har haft sjukt kul, stod nästan längst fram på Green day, sett massa andra artister och festat med sjukt bra människor. Saknar dock inte att frysa om nätterna och sova med 100 spindlar i tältet. Berättar mer sen och lägger upp bilder, är hemma imorgon!


PANIK.

Är inte ens i närheten av att ha allt fixat inför imorgon, såklart! Har dock varit duktig och förbokat voltbatteri så min telefon inte kommer dö under dagarna, samt betalat lite saker, förutom en mobilräkning som jag tappat bort. Haha bra Linn! Slutar lite tidigare imorgon så då är det hem och snabbt fixa sig innan vi tar tåget från Luleå. Snart kommer vi vara fulla hela dagarna, sova i tält och vara allmänt äckliga. Fyfan så kul!!

MÅNDAG.

Är så trött, har för mycket att göra och jag gör mig själv galen. Idag efter jobbet blev det köpa tält och lite sånna saker, sen började jag att packa. Nu behöver jag en god natts sömn och stänga av hjärnan lite.

 

VILL DÖ.

Blev ändrade planer, for och kolla på en lägenhet ikväll! Fyfanfyfan så jävla fin den var, hatar att det är 2 stycken före mig.. Dör av lycka om dom tackar nej, men dom är dumma i huvvet om dom gör det.. Fan:-( Ska se fast and furious 6 nu och tänka på annat!


ONE DAY.

 

SÖNDAG.

Har hängt med Jesper idag och vi har mest tagit det lungt. Älskar att han är lika cpskadad som mig, har alltid roligt med han :-) Skönt att kunna fortsätta vara vänner! Nu ska jag packa lite inför bråvalla, snart smäller det!!!

 
 
 
 

MITT NYA HÅR!

Var med Sara igår och hon fixade mitt hår så det är fint inför bråvalla! Annars gjorde vi inget speciellt, båda var sjukt bakis hela dagen. Tydligen blir man sliten efter att dricka 12 timmar, haha...

TA ETT SJÄLVSTÄNDIGT BESLUT.


IGÅR.


MIDSOMMAR.

Hade sjukt kul, synd bara att jag är allergisk mot mygg så har fina myggbett nu:-)


SNART MIDSOMMAR!

Det är helt sjukt hur bra chef och arbetskamrater jag har! Trivs så jävla bra.

Fick sluta lite tidigare idag så jag hann med en buss till Luleå, som sagt, bästa chefen! Har hängt med Jesper vilket var kuul när de gått några veckor sen vi sågs nu :-) Nu ska jag somna till Jersey shore, så skönt att sova ut imorgon och äntligen är det midsommar! Kommer bli sjukt kul!!


ONSDAG.

Jag kan va ditt plåster skydda dig ett tag, men vi båda vet att plåster faller av. En som bygger upp dig en som gör dig svag, det finns plåster som du måste riva av. - O.L


VILL GRÅTA.

Nästa vecka ska jag äntligen få se Green day! Har väntat i 8 jävla år! Nu är resan till bråvalla köpt, nu är det bara packningen kvar :-D


KÄRT ÅTERBESÖK.

Blev gymmet idag en sväng för första gången på två månader. Saras katter bet sönder mina svarta skull candy hörlurar förra veckan så panik for till hemmakväll där jag vet att dom finns. Dock fanns dom bara i rosa men då matchar jag ju resten av sakerna iaf, haha!


DET FINNS INGEN SOM JAG BRYR MIG OM MER.


MÅNDAG.

Har varit på Nodo med Emelie hela kvällen och pratat om allt möjligt! Har längtat efter att få höra hur det var i Australien där hon var au pair i 9 månader :-) Skönt att ha hon hemma ett tag innan hon far på nya äventyr!


JAG HAR NÅTT DEN PUNKTEN DÅ JAG SKITER I ALLT.

 

BLIR ALLTID SÅ BORTSKÄMD PÅ JOBBET.


GELÉNAGLAR.

Gjorde dessa på mig själv igår. Tycker att det är så kul så beställde 72 brukar till med glitter i, haha.. Och mer uv-gel och lite andra saker.


SLUTAR JOBBA PÅ EN TIMMA.


FÖRE OCH EFTER.

Oskar var in för ett tag sen på salongen och fick håret fixat.


DÖD.

Är död idag, jag och Sara ser supernatural som vi nöter. Gått bra jobba fast jag har en inflammation i ryggen och har ont hela tiden, förhoppningsvis går det över snart, käkar tabletter mot det så. Jobbar imorgon också, sen så får jag äntligen sova ut på söndag! Ska snart få massage, tredje dagen i rad jag plågas med det. Vill att de ska bli bättreeeee!


JAG KASTAR UT DET SISTA AV DIG SOM FINNS KVAR I MITT LIV.
SÖTE.

Saknar Mickan nu när jag inte bott hemma på två veckor!


MIN RYGG DÖDAR MIG!


SRY PEEPZ

Men det finns en grej jag måste få gjord och några saker jag måste få sagt innan jag orkar skriva va ja gör. Lägger kanske upp någon bild ibland men just nu så väntar jag bara på att de här ska få ske. Vi hörs :-)


IGÅR.


FULL.


PEOPLE FUCK YOU UP.


THIS IS FREE LOVE.


ONSDAG.

Igår käka jag och Sara i bersika, sen fixade jag naglar på Emelie inför balen! Och idag var hon in på salongen så sminkade jag henne :-) Hon kommer va så fin idag!


HALLÅ.

Hade jättekul i lördags, förfest hos Malin sen utgång på Statt! Söndag var jag och Sara till bersika och fixa lite saker och nu bor jag hos henne i veckan. Idag efter jobbet for jag till Marita och satte i lite löshårslingor innan jag for hem till Sara igen. Vi har nyss käkat och jag är så sjukt trött så kommer nog dö.


IGÅR.


LÖRDAG.

Nu ska jag på med ridkläder, fara förbi systemet och sen hämta upp Emelie. Ska bli kul att rida igen :-D Ikväll blir det utgång på statt!

Mhmmm vill fylla år igen...

HAHAH.

Idag fick jag en hundring i dricks av en man jag klippte, kul!!

På lunchen hade jag lite saker att göra så köpte en korv på tobakcity för att hinna äta nå, så satt där inne. Innan jag gick in såg jag en kille stå utanför men tänkte inte så mycket på de. Efter ett tag kommer han och sätter sig i samma bord som mig och frågar om mitt nummer, haha vilken chock! Modig kille!


FREDAG.

Mamma brukar fråga mig ibland hur jag orkar med allt jag gör, kliver upp 07:00, jobbar 09:00-18:00, drar hem och äter, far iväg och gör saker och kommer hem sent. Börjar också undra hur jag orkar, speciellt när jobbet är så stressigt. Nåja, man lever bara en gång :-))

Såg Fast and furious 6 igår med Zara på bio, var hur bra som helst! Idag efter jobbet käka jag och pappa på Sunes sen skjutsade han mig till brorsan. Jag klippte han och tog sen hans bil till Sara. Vi har varit ute å skejtat sen tagit det lungt. Nu ska jag äntligen få sova ut imorgon:-D


RSS 2.0