IBLAND BLIR MAN LITE VÄL TRÖTT

Min förklaring: Dom kommer pricka en prick på bandet.

Sen rätta Elin mig och sa att jag kunde sagt att dom skulle göra ett hål i bandet... Haha!

KAAAOOOS

Fyfan vad kaos det var igår! Sjukt mycket folk! Dock flyter allt bra för oss i förköpet, men när de flesta biljetter från samma tävling inte fungerade, var det självklart vårat fel och vi blev kallade alla möjliga saker. Vissa personer är verkligen störda i skallen! Dock är det sjukt kul när folk är trevliga :-) Vid midnatt var det jättemånga som stod i kö, så jag och Elin fick pengar och sen skulle vi ha en kassa. Haha, tur att man kan lite huvudräkning ialla fall. Och ibland får vi dricks ;-)JOBBHar typ världens roligaste jobb ändå! Sitter i förköpet vid statt med Elin, träffar sjukt mycket trevligt folk! Det enda minuset är de otrevliga och de som blir sura för att de inte får som de vill. Men vi har vakter åså uti oss så det funkar :-) Idag och imorgon kommer det bli mycket mer folk så får se om det går lika bra! Jobbar till 03:00 inatt.


I WISH PEOPLE COULD LISTEN AS MUCH AS THEY TALK


LOVE

Får ångest när jag ser min skateboard som bara legat å ruttnat hela sommaren.. Varför skejtar ingen av mina kompisar?!?!

DON'T PLAY WITH BITCHES WHO KNOWS HOW TO PLAY IT BETTER


WHEN NOTHING GOES RIGHT, GO LEFT.Idag gymmade jag och Elin, sedan cyklade vi in till stan för att handla, sen hem och laga mat. Efter maten, som var sjukt god, så var vi helt slut. Vi grillade ialla fall file och potatis i folie, till det hade vi vitlökssmör. GOTT!


INGEN HAR COOLARE SKOR ÄN MIG


700Kr från Eurosko i Luleå!


FAIL BRUDEN

Fick hem ett par jeansleggings, ett par skor och två bhar när jag var i Lule. Det är mina dumma p-piller som gör att jag måste köpa nya bhar då&då.. När jag var med Sara såg vi en film och prata mest som vi alltid gör :-) TJING.


ÄR HÄR PÅ NYTT, VILL INTE LAGA DET GAMLA


DON'T CRY BECAUSE IT'S OVER, SMILE BECAUSE IT HAPPENED.


LAUGH WHEN YOU CAN, APOLOGIZE WHEN YOU SHOULD AND LET GO OF WHAT YOU CAN’T CHANGE!


DON'T COUNT EVERY HOUR IN THE DAY - MAKE EVERY HOUR IN THE DAY COUNT.


DOG LITE


Ord. pris: 1099kr - Reapris: 659kr
Om jag väntar några dagar, och om min storlek fortfarande finns kvar, så kommer den kosta 549kr. Funderar verkligen på att köpa!


LÅT DET VA SOM I EN FILM

Igår såg jag och Sebbe Bridesmaids på bio, den var faktiskt riktigt bra! Ska snart och gymma med Elin och sen ska vi ut och cykla. Imorgon ska jag och mamma fara till Luleå och shoppa, sen jobbmöte och tillsist ska jag vara med Sara :-)


ON THE RIGHT TRACKKommer inte hålla bloggen aktiv förens skolan börjar om och jag får min skoldator tillbaka. Det är inte heller roligt att blogga, gör hellre annat. Nåja, Harry Potter var inte alls så bra som alla säger och ihelgen blir det bio igen. Snart är det PDOL så det blir jobb där, helgen efter det är det LK som jag ska på med Jennifer och helgen efter det blir det nog Sundsvall! Älskar sommaren för då slipper jag skolan som jag hatar och Skellefteå. Gruvar mig för hösten, men snart är det slut. Får väl se hur många dagar jag inte orkar fara till skolan det här läsåret, haha ;-)


<3

Jag och Elin har planerat mycket nu! Träningar, middag och resa till alko veckan efter PDOL, kommer bli super!!


MIN GAMLA LÄGENHET
Ibland saknar jag att bo själv!!


I BELIEVE IN KARMAHar det jättebra nu! Varit på stan med Elin idag och PDOLjobbet är fortfarande vårat! :-) De som jobbade där var hur trevliga som helst. Imorgon blir det att se Harry Potter på bio och onsdag får jag pussa på Sebbe! Ska börja träna igen när jag slutar må dåligt och svinkopporna är sakta men säkert påväg bort. Har även ändrat matvanor för de som är intresserade!!


MAN BLIR SOM MAN UMGÅS

Jag: Men jag vill inte bada i regnet för då blir jag blöt..
Sara: Hur stavar du micro? Med c eller x?

BÅTRESAN

Vi har varit på flera olika ställen, badat flera gånger nästan varje dag, haft världens bästa väder, fiskat, käkat på en dyr resturang för 900kr, en bartender gjorde de godaste drinkarna jag smakat, har sovit på världens minsta säng och vi har haft riktigt kul!


MAN MÅSTE DÖ NÅGRA GÅNGER

Nu är jag riktigt arg eftersom jag inte hittar min sladd till kameran, min webbkamera är borta och pdol har gjort en tabbe så det kanske blir att jag och Elin är utan jobb där (de skrev fel epostadress och nu är det kanske försent att skriva på några papper).. Men imorgon ska vi till stan, shoppa upp våran lön från psg och sen höra av oss till pdol om hur det blir :-)

När jag kom hem i fredags var jag med Sebbe, igår var jag på promenad med Sara och for till Sebbes stuga på kvällen. Idag ska jag bara vara själv! Om jag är frisk från svinkoppor till helgen så drar jag och Sebbe till Sundsvall, annars så stannar jag i Piteå och festar och gör annat, far alltså inte till trästocks :-)


ÄR HEMMA


Har fått ringorm och svinkoppor på köpet, bloggar senare.


UTE TILL HAVS

Jobbade klart i onsdags, har lätt haft de bästa medarbetarna någonsin! Torsdag tog jag bussen till Umeå och hoppade på Saras båt :-) Så är på båtresa nu och kommer hem om några dagar :-)

BLOGGPAUSUpdate: Kommer he lösen på bloggen och ger det till några som vill ha (ger inte till alla). Tänker göra livet lite jobbigt för en tjej som stalkar mig ;-)


RSS 2.0