-/ 27 mars

har gjort den förr, men har vissa nya svar...

Namn: Linn
Vad drack du senast: vatten
Vad gjorde du igår kväll: satt vid datorn(;
Hur många hamstrar har du haft: ingen faktiskt
Kan du gå ner i spagat: nae, har problem med höften så den är inte nog rörlig
Vad ska du göra i kväll: träna, elr vara med emelie
Vad ska du göra i morgon: vara med linnea å massa, å sen på kvällen lanaa;D
Senaste inköp: haha, trosor från gina(;
Senaste film: ondskans ansikte - jävla hemsk film
Vad har du i ditt fönster: allt man behöver i ett fönster
Tycker du om att cykla: på sommarn ja
Vem sov du över hos senast: jennie nilsson(:
Vem sov över hos dig senast: linnea bergmaan;>
Vad ska du göra nu: spela gh med brorsan
Vad ska du göra sen: äta
Vem träffade du sist: brorsan
Vem skulle du vilja träffa nu: jennie
Sjunger du i duschen: varje gång(;
Vem ringde du senast: pappa typ
Vem ringde dig senast: sara^
Hur länge sov du inatt: 9 timmar typ
När ska du gå och lägga dig ikväll: typ, efter 1
Vad gjorde du för tre timmar sen: spelade gh
Vad skulle du vilja göra nu: vet inte
Vänner du kan prata om allt med? linnea, elin. jennie?
Person du kan lita på till 100%? EMELIE FRIDSTRÖM
Har du badat i år? med klassen
Tidsfördriv? internet, tv
Vad heter du just nu på msn: ' linnvlinnea - hahahaha, he blir fan lan imorn med mina bitches(;
Vem pratade du senast i telefon med och framförallt, varför? sara, hon ville att jag skulle vara med på fjortisfylla, hah(;
Hur många syskon: 1 mattias
Kär i någon just nu? Noep
Varför? inte vet jag
Känner du någon som heter likadant som dig? nä, men jag vet flera
Favoritsläkting? hanna
Morgontrött? men nanting
När är du född?: 1993
Var bor du?:
piteå
Var vill du bo?: göteborg, stockholm, eller new york.
Nuvarande hårfärg?: RÖTT
Riktiga hårfärg?: blond
Ögonfärg?: Blå
Vad läser du för bok nu?: nå engelsktshit.
Humör just nu?: ont i huvudet å halsen, annars gla;D
Vad har du för parfym idag?: ingen
Vill du ha barn?: I framtiden ja
Vad ska dom heta? för tidigt för att tänka på ens
Hur stort är ditt rum?: lagomt
Har du tv/dator i ditt rum?: ibland båda, har en bärbar dator som jag ibland har i rummet:)
Hur många converse allstarskor äger du?: inget
Brukar du vara osminkad i skolan?: nä;o men funderar på att vara dt ngn gång.
Skostorlek : 37-38 typ

-/ 25 mars

image8

DAGEN BÖRJAR JU BARA FÖR FETT BRA;d
Linnea vi är så jävla kung! Och ni vet inte vilken emma vi pratar om;p haha. INTE DÅ NÅN AV VÅRA EMM'KOMPISAR^ hahha. linnea är bäst!  /skriver sen ikv.

-/ 23 mars

Luleå med keil på onsdag!
Be there! Vi är där vid 12 tiden(; Bara leta efter en tjej med rött hår och en med svart^

-/ 23 mars

Kommer nog inte skriva så ofta. Jag kör på bilddagboken ist!
www.lbee.bilddagboken.se

image6

-/ 22 mars

Kanske inte redhead ändå.
Folk lär ju aldrig sluta klaga över hur fult det kommer bli, så ids jag färga håret? Sen kommer det bara bli jobbigt att bleka tillbaka det innan gothia, för där vill jag vara blond! Sen finns det ingen toningsfärg som bara räcker i 6-8 tvättar -.- så he blir isf att tona till 20tvättar. Och det kommer hålla mer än 2 månader:s och jag har ingen lust att bleka sönder håret tillbaka till blont innan gothia. Aja. Fredde kom men en smart idé å klippa av en slinga av mitt hår å färga den för att sen se hur det blir, och sen får jag se om jag vill ha den färgen. SMART FREDRIK! haha. och tack för att du iaf är positiv medans alla andra är så jävla negativa. Nog vet jag att jag passar bättre i blont, men jag klarar inte att vara blond länge, det gör nog ingen blondin. Sen så måste man ju få pröva andra färger? Så klaga inte, och spc inte då ni själv färgar håret. Idioter.


-/ 21 mars

Vad ska man säga?
Har läst blogg hela dagen, och det är läskigt att en person man träffat irl många gånger förr, kan må så dåligt nu. Det får mig att tänka tillbaka till slutet av 2007. Så grymt osaknade 2007. Tiden läker alla sår sägs det, men finns det ens bevis till det? Tiden kan läka vissa sår, men inte alla och inte helt. Dom veckorna det värsta som kan hända hände, dom kommer jag inte ihåg. Men vad som hände och varför, kommer jag ihåg som om det vore igår. Jag vill så gärna glömma, men det är helt omöjligt. Det kommer inte bara leva med mig hela livet, utan en av mina bästa vänner också, som gjorde det. Om jag mår dåligt av det, hur jävla dåligt ska den personen må då? Alla får sånna tankar i sitt liv, men det är ett stort steg att verkligen göra det, och att inte få veta något, gör mig så förbannad. Det tog en vecka efter att den personen lagts in på sunderbyn, som jag fick veta vad som hänt. En hel jävla vecka undrade jag vars den personen varit, och som en av personens bästa vänner, känns det förjävligt. Men det är inget jag kan göra någonting åt. Det som har hänt, har hänt. Men jag hatar att jag minns. Jag har lust att slå skallen i väggen, så jag tappar minnet. Iaf för en dag.

-/ 21 mars

Vill till staan,
grymt mkt! Ska nog fara på måndag. Ska köpa ett linne på gina, en kanske en annan grej, röd toningsfärg och ny foundation. Jag längtaar. Idag vet jag då inte vad jag ska göra. Ska nog vara med någon(; Nå ut å spinga blire inte idag, har sträckt höger låret, både baksida och framsida. Och jag vill börja träna utfall åsånt igen, för har inte kunnat det på flera dar! Låret viker sig direkt å jag får skit ont. blah. Och igår då jag var ute å sprang så kände jag baksidan av låret å stretchade, men he gav visst inget. Skönt med ingen träning förens på, jag vet fan int, blir kanske inge fotboll i veckan, eller det beror på hur många vi är:) Jag vill då tränaa. Aja, ska göra mig klar å se om he blir stan idag.
CIAO

-/ 20 mars

Readhed snart,
yee. Ska bli he nån gång under lovet. Men ska bara tona. Aldrig att jag färgar bort mitt blonda hår(; haha.

-/ 19 mars

Loooooov,
Fifan så skönt. Bara gått tre dagar i skolan denna vecka, men fyfan, det är fan dom jävla jobbigaste jävla dagarna i hela mitt jävla liv. Plugg hit, plugg dit. Men jag blev faktiskt klar med allt i tid och det gick bra på tyska provet. Men matteprovet, ojoj. Jag har Erik Engberg att tacka för att jag klarade provet med ett halvt poäng!  ha. Men iaf, igår hade vi innebandymöte om hur det kommer bli nästa år. Vi kommer ju bli div3 åså, men vi har ingen tränare å blabla. Men då ska dom typ försöka hitta ngn bra osv. Så vi börjar spela som a-dam. Å he låt bra! Länge sen det var seriösa träningar. Så nu ser jag framemot innebandyn.
Idag vare min andra fotbollsträning på 7månader. Soft. Fotboll är så kuuul. Jag har verkligen saknat he! Skadad i två år on och off, missat mer än hälften av alla seriematcher osv. Aja. Nu äre ju lov. Ska ut å springa varje morgon, jävlat! Ska sluta vara lat:) Sen blire lule med keil nån dag, å stan med jennie nån dag:) Staan<3
CIAO

www.lberger.pixbox.se

-/ 17 mars

→ Hejdå innebandy,
Sista träningen idag, men for inte. Gör ändå ingen nytta där;p Sen så har jag väldigt massa plugg, som jag verkligen inte ids göra. Har haft 3månader på mig med specialarbetet i so, och börjar två dagar innan(y) Har t.o.m valt so på onsdagskurs, och då fick man fara hem å jobba ist, å he ångrar jag, för jag gjord int ett piss:) Så nu måste jag stressa. Har tyska prov imorn också. EH. tyska å jag hör inte ihop! Man kan fråga vem som helst. Sen hade vi matteprov idag, mums. BARK. jag kan säga att minst 10p rök! Jag hoppas jag får G iaf:) Tror inte stare blir så gla. Men jag har ju faktiskt varit borta typ alla mattelektioner då vi gått igenom saker. Men jag är faktiskt ganska bra på matte, men har surrat bort mitt vg. puss. Men det är ändå höjt nu igen typ. Sen så äre klassfoto på onsdag. Jag längtar veeeeerkligen. Men det är ialla fall lov snart. He blir lule nån dag, eller bara om linnea elr keil ids följa, annar jär he inge kul. Sen järe ju fotboll imorn också, typ andra träningen. Jag ids int. Låren krampa som fan på gympan idag. Inte soft. Jag trodde verkligen krampen hade försvunnit. Sen så kände jag av astman för första gån
gen på länge. Men jag var gode så trött, och har glömt ta astma medicinen i flera veckor. heh. Var uppe till 2 inatt å pluggade tyska. Sen så vaknade jag halv 7. förfan. Jag har inget liv:o Nu ska jag iaf duscha. Sen blire plugg. Pussciao!

www.lberger.pixbox.se

-/ 15 mars

It's been too long pretending.
Praaaaao, sista dagen! Soft, men ändå tråkigt! Vill typ tillbaka nästa vecka;p Aja, innan vi gick så fick vi ialla fall några sminkgrejjor(y) Sen så gick jag med Linnea på stan å dega, och sen flåda vi på sunes(; Gode så gött. Sen nå vid åtta tiden så for vi på hockey, munksund mot övertårneå. Man kan ju nästan gissa vem som vann.. Sen så for jag och Linnea hem till mig å såg på film åsånt. Just nu gör vi inte mkt alls, är tärda. He blir nog sova snartxd Pussciao <3
http://www.lberger.pixbox.se/

-/ 12 mars

→ Hur fan kan du förstå?
Jag hatar fan hejn. Vars fan är orken? Jag kämpa mot alla jävla skador, spela trots allt var jävla piss. Nu när det är bättre, så ger jag upp. Fyfan. Jag kan inte längre säga att jag älskar innebandy, jag vill bara sluta. Poff, så försvann dt. Nu när allt går så jävla bra, känns det som att jag vill börja om på nå nytt, börja om från början. ÅH. Jag orkar inte fara på träningarna, jag ger inte längre allt jag har. Jag skämms fan! Jag vet inte vad fan jag gör på matcherna, jag vet inte längre! Jag är hur jävla taggad som helst efter matcherna, då jag borde vara jävla trött å hela jävla kroppen krampar!! Jag har fan känt så här i flera veckor. Jag missbrukar min oturshet och skyller på skador, som jag inte ens har kvar för att slippa delar av träningen. Jag kommer alltid sakna innebandy, jag kommer aldrig glömma så jävla kul he varit. Alla i laget är fan guldvärda, och Per och Karin! Fyfan.


image5

I've been twisting and turning in a space that's too small
I've been drawing the line and watching it fall
You've been closing me in , closing the space in my heart
Watching us fading and watching us fall apart

Well I can't explain why it's not enough
Coz I gave it all to you
And if you leave me now
Oh just leave me now
It's the better thing to do

It's time to surrender
It's been too long pretending
There's no use in trying
When the pieces don't fit anymore

Oh, don't misunderstand how I feel
Coz I've tried, yes I've tried
Still I don't know why
No I don't know why


Why I can't explain why it's not enough
Coz I gave it all to you
And if you leave me now
Oh just leave me now
It's the better thing to do

It's time to surrender
It's been too long pretending
There's no use in trying
When the pieces don't fit anymore
The pieces don't fit anymore

You pulled me under so I had to give in
Such a beautiful mess that's breaking my skin
Well I'll hide all the bruises; I'll hide all the damage that's done
But I show how I'm feeling until all the feeling has gone

Well I can't explain why it's not enough
Coz I gave it all to you
And if you leave me now
Oh just leave me now
It's the better thing to do

It's time to surrender
It's been too long pretending
There's no use in trying
When the pieces don't fit anymore
The pieces don't fit anymore

-/ 12 mars

? Hur ska du veta hur jag mår, om jag inte ens vet själv?
H

-/ 10 mars

→ Fullt upp,
låt mig få sova!.. Jag orkar seriöst inte. I fredags slutade linnea 1timma tidigare, så vi kunde ta kvart över två bussen in till stan å se hockey. Vi såg hockey till åtta nå, sen for vi till norrmalmia. He var nå shit där, så vi gick in på det. Bara emos där typ, så vi stack å såg hockey nio nå för att se avan spela. Vettefan hur dt gick, kommer inte ihåg. Men sen for vi iaf tillbaka å dega lite, tills josse ådom spelade. (y) Sen uppträdde dt några rappare som var gode så sköna, å självklart fick vi ta en bild med dom, och sen fick vi ens msn. Men dom är wierda så vi pallar inte dom. Sen fort vi iaf hem nå vid tolv för att vi var så trötta. Sen vare bara att stiga upp tio typ morgonen efter å göra sig klar, sen hockey hela dan tills åtta. Sen for jag till Linnea å såg melodifestivalen. Kom hem nå vid elva och gick å la mig direkt. Sen vare att gå upp nå vid sjutiden för att sedan fara på hockey. Kom hem nå vid fem och åt osv. Kunde inte sova fast jag ville! Somna efter tolv. Och jävligt kul att gå upp klockan sju då för att praoa på åhlens, till fyra. Fyfan. Men det är ganska kul att praoa där. Alla är snälla, men dt är inte alltid he finns mkt att göra. Aja. Pussciao <3
www.lberger.pixbox.se

-/ 6 mars

Friluftsdag,
sugjävlatråkigt. Och kallt! Jag ångrar att jag valde fiske. Haha. Men det var ändå bra, jag fick mig fan en liten firre;) Och eftersom jag fick den, så vann jag en sjal å nå solskyddsfaktorshit 20. EH. Nån som inte vill bli brun kan gärna få den av mig. Men kallt vare så ni kan skoja om dt. fifan. Mina händer frös ihjäl typ. USCH. Jag skulle bara ha ljugit å sagt att jag sku åka nå, men å sitta å jäs i värmestugan ist. Nä, snart kommer mamma hem med min nya hårgrej:D Beställde en sak på ellos.se, som en värmesak för håret med 7 olika delar. Typ plattång, locktång i olika storlekar osv. Och sen är det fotboll, men vet inte om jag ska dit. IMORGON blire fan stan med Linnea, och sen hockey! Hockey hela helgen. ohja. Stan blire direkt efter skolan, eller ska vänta på linnea i en timma typ xd Men det gör inte mig nå, så vi kommer in typ halv 4 till stan^, HÖR AV ER! Pussciao <3
http://www.lberger.pixbox.se/

-/ 5 mars

Pieces don't fit anymore,
typ sjukt bra låt. Idag orkade jag verkligen inte gå upp, men jag lyckades komma upp 10 i 7, fast jag ställde väckaren på 6. Och sen så orkade jag göra mig klar så att det inte skulle bli ännu en skabbdag med mjukisbyxor. Jävligt jobbig skoldag kan jag säga, fifan! Men fick sluta tidigare så jag kunde ta kvart över 2 bussen, så jag kom hem en timma tidigare. Gode så skönt. Men imorn då, fifan alltså. Friluftsdag. USCH. Eftersom det var länge sen jag åkte twintips, och jag totalt slutat gilla dt, så valde jag att fiska med sara. Haha:D Vi kommer vara gode så oseriösa. Idag kommer jag inte göra ngt alls, plugga typ. Och lägga mig tidigt.
JULIA LAGERSKOG<3 Sjukt underbar! Tack så himla mkt! Det känns skönt att veta att någon annan än jag känner som jag känner. Men på andra sidan inte. Det går inte att förklara, du är till en sån stor hjälp.
<3
www.lberger.pixbox.se

-/ 4 mars

Det går upp, det går ner.
Det mesta är väl bra. Det går uppåt med träningen, haft två riktigt jobbiga träningsdagar. Skönt med vila imorn. Sen fotboll torsdag. Igår hade jag gympa, fotboll, innebandy. Idag hade jag gympa och innebandy två timmar. Jag har grymt mkt träningsvärk kan jag säga. Sen har jag börjat med vitaminpiller och dricker mjölk igen. Sen har jag gått upp i vikt, men det känns skönt att det är muskler och inte fett. Alltså känns det som att allt kommer bli bra igen, typ. Innebandy säsongen är slut nu, och våran tränare har bestämmt sig för att sluta. Nästa år kommer vi också bli div 3 / u-dam. Och sen så är det svårt att få tag på tränare, så vi vet inte om någon kommer vilja träna oss. Sen är inte innebandy lika kul, så funderar på att sluta.:s Sen känns det som att jag inte orkar att fara på träningarna, spc inte nu när allt är så jobbigt. Bara träna hela tiden. Trött som fan ;s Igår satt jag uppe och pluggade till två typ, och gick upp klockan sex. Hinner typ aldrig sova ngt. Träningarna tar upp pluggtiden, och pluggtiden tar upp sovtiden. Jag ska faktiskt sova nu, inge plugg ikv, skönt! Pussciao <3
www.lberger.pixbox.se

image4

-/ 3 mars

Första fotbollsträningen på 7 månader!
Fifaan så jävla kul. Är typ överlycklig nu:) Och jag är glad att jag orkade och att det ändå gick bra. Nå skott kan jag då inte skjuta. Hahaha! Men jag är ju ovan^ Sen är det innebandyträning ikväll. Måndagar är typ världens bästa dag nu. Gympa på skolan, fotboll 2 timmar direkt efter skolan, sen 3 timmar efter är det innebandy träning i en och en halv timma! Jiiies:D Nu ska he byggas muskler! Igår ialla fall så spelade vi match mot kalix, och förlorade med 4-3. Gjorde inget mål, men assist. Men dom räknade typ inte den;s Dom trodde typ att jag var en röd spelare som passade Annika;p Haha, aja, pallar int bry mig :) Sen for vi till mormor i boden för hon fyller snart 60^ Hon ska utomlans i 4 veckor -.- Så hon är utomlans då hon fyller år^ Nu ska jag iaf duscha, sen se tv och plugga, å sen innebandy:) Pussciao <3
http://www.lberger.pixbox.se/

-/ 1 mars

Ny månad:)
Soft. Idag har jag iaf inte gjort så mkt, rensat garderoben, och det behövdes! Eller det var inte bara en, utan tre, och en är en dubbel, så det är som 4. Och fulla är dom:) Sen har jag faktiskt pluggat lite, lite! Och det ska jag göra snart också, och sen sova. INNEBANDY IMORN FAN. Mot kalix, sista matchen för säsongen. Känns som att jag har sträckt vaderna, menmen. Nu är jag gode så trött, å pallar int skriva. Pussciao <3

http://www.lberger.pixbox.se/

RSS 2.0