TAGGGG EHJA

Känner taggen med keil ;)

A part of me still believes we can find a way to work it out

Igår var jag utan dator hela dagen, haha mys. I övrigt for vi inte till pitholm igår, jag orkade inte. Och allt som kunde gå fel gick fel, men allt löste sig och nu blir det nyår i munksund:)

Haha, har typ inget att skriva. Vaknade nyss av att det typ blåser skit mkt ute?, så det låter typ mkt, emo man blir. Men har grymt ont i halsen så ska lägga mig igen, sen kommer keil till mig senare ikväll och då gör vi oss klar osv. =) Känner fan taggen och för första gången på flera veckor har jag spring i benen, yä! Men vill inte börja träna igen, för på bara några veckor har jag hunnit vara skadad en gång och sjuk två gånger. Ovanligt? Nja:) Har då inte tränat på några veckor, så jag kommer inte orka. Nåja, eftersom min kära dator är trasig kan ni inte förvänta er några bilder, eftersom jag inte vill lägga in dom här. Sen är det ju nyår nu så inget har öppet så vi kan inte lämna in den;> Min vanliga tur. Nä nu ska jag sova och hoppas att jag blir frisk! Hoppas alla får det trevligt nyår, och om inte, hör av er;)

broken strings

Orkar inte bry mig om vilka som läser min blogg, så tar bort lösenordet. Anledningen var att flera vuxna har läst min blogg samt kollat min bdb (som bara vänner kan se nu) osv, och vid ett tag mådde jag inte så bra åsånt och det läste då en av mammas kompisar och hon sa det till mamma så mamma kom och prata med mig. Men jag skriver ändå inget om sånt längre, så då kan vem som helst lika gärna läsa. Det var dock längesen det hände, men jag tog nyss ett snack med mamma efter att jag sett att hon varit inne på min nogg +några andra och då blev jag less.

Imorse då jag vaknade hade jag ingen röst och mådde inte alls bra, så har inte gjort något spc. Datorn lever sitt eget liv men nu sitter jag faktiskt på min!:) Ibland går den igång och ibland inte. Less man blir;p Imorgon blir det iaf staden med Emma sen måste vi ta oss till pitholm på något sätt;) Sen blir det väl att ta det lungt resten av kvällen så jag orkar med nyår! Blir nog att fara till norrfjärden:> Känner mig verkligen inte pigg, men aldrig att jag ska skippa nyår. Är ofta sjuk då det gäller sånt här, hade magsjuka på valborg ex. Och sen orkar jag fortfarande inte bry mig om designen, lägger bara in bilder som ni kan se till höger om ni bläddrar ner=)

aja

Det är fult att designen ser så olika ut på alla datorer, så det sprollar hur ful den är på eran dator, jag går efter hur den ser ut på min bärbara:) Och påtal om min bärbara så ska den lämnas in, så jag kommer inte göra något på bloggen'rå. Nu sitter jag på brorsans och den lär jag ju aldrig få sitta på, förutom då han är borta. Kul liv. Sen är jag ju sjuk också, men hoppas på att bli frisk till nyår! Ni får väl höra av er på mobilen om ni vill något.

blogg eller nogg?

Hallå! Orkar inte göra någon speciell design, är helt ovan blogg så kommer typ inte ihåg något sen orkar jag helt enkelt inte bry mig:) Får se om det blir blogg eller nogg nu, tror jag kör med blogg. Nåja, nu ska jag sova sen fortsätter jag väl ngn gång med designen, så den får se ut såhär nu, ngr fel äre.

RSS 2.0